Nukketeatteri

PRINSESSA JA TAIKASULKA – 2012

Vuonna 2012 oli aika uuden, pidemmän näytelmän. Esitystä varten rakennettiin uudet lavasteet ja nukkekokoelmaa suurennettiin; uusia isoja nukkeja tehtiin kuusi ja pienempiä kahdeksan. Esityksen nukettajina olivat Tuuli Haarakallio, Suvi Haarakallio, Markus Alander ja Kerttu Moilanen. Näytelmän käskirjoitti, lavasti ja ohjasi Tarja Airola.

VALKEALINNAN JOULU – 2011

Vuoden 2011 jouluksi valmistettiin pienimuotoinen jouluaiheinen esitys, jota esitettiin Sauvon kirjastossa ja Karunan kyläyhdistyksen joulujuhlassa.

JÄTTIMÄINEN PUNAJUURI – 2010

Seuraavana vuonna 2010 oli mukana jo eläimiäkin. Esityksen nukettajina toimivat Hilda Airola, Tuuli Haarakallio, Markus Alander, Henna Sormunen ja lukijana Tarja Airola. Lavasteet ja käsikirjoitus oli koko työryhmän käsialaa. Nukketeatteri tehtiin helposti siirrettäväksi ja esityksiä esitettiin useissa eri paikoissa eri tilaisuuksien yhteydessä. Esityksen innoittamana nukkeateatteriryhmä alkoi valmistaa ihmisen kokoisia nukkeja vuonna 2011 Timo Väntsin ohjeistuksella.

MIES JOKA EI KOSKAAAN TORKKUNUT – 2009

Järjestäytynyt nukketeatteritoiminta alkoi vuonna 2009, kun satutuokioiden yhteyteen otettiin käyttöön Timo Väntsin tekemiä ukko ja akka nukkeja. Kertomuksen nukkettajina toimivat Hilda-Justiina Airola ja Tuuli Haarakallio, lukijana Tarja Airola. Sauvon kirjaston lisäksi esitystä esitettiin myös Paimion kirjastossa, Sauvon päiväkodissa, elopäivillä ja museolla.