Lippujen hinnat ja varaaminen

Siirry varaamaan lippuja  Lipunhinnat ja lisätietoa  Hyvä tietää -osio

Siirry varaamaan lippusi tästä!

Avuksi varaamiseen

TEATTERILIPUT
Ryhmäliput (väh. 10 henkeä)

 
LIPPUJEN MAKSAMINEN

Lippujen lunastus puoli tuntia ennen esityksen alkua teatterin lippuluukulta. Maksun voi suorittaa joko kortilla, käteisellä tai Smartum kulttuuriseteleillä (max. 4 kpl /hlö). Saat teatterin lippuluukulla mukaasi ilmaisen käsiohjelman. Muistathan ostaa myös kahvilipun!

ryhmävaraus

Jos haluat varata lippuja suuremmalle ryhmälle kuin 20 henkilöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä puhelimitse 0400 699 057. Voit myös pyytää meitä lähettämään tarjouksen sähköpostitse lähettämällä tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeellamme.

lipunvaraus puhelimitse

Puhelimitse varaus on auki sekä arkisin, että viikonloppuisin numerossa 0400 699 057. Voit myös varata lippuja jättämällä viestin puhelinvastaajaan:

  1. Kerro millä nimellä varaus jätetään.
  2. Muista eritellä paikat (Kuinka monta aikuisten- ja lastenlippua).
  3. Jätä viestiin puhelinnumerosi. Saat vahvistusviestin onnistuneesta varauksesta!
lipunvaraus netissä

Valitse alla olevasta listasta mieleinen esityspäivä ja -aika, ja siirry varaamaan liput Varaa nyt -painikkeesta. Kun olet lähettänyt varauksesi, saat vahvistusviestin sähköpostitse.


Lippuvaraus on sitova. Jos kuitenkin jostain syystä joudut peruttamaan lippuvarauksesi, pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan peruutuksesta numeroon 0400 699 057.


Siirry varaamaan lippusi tästä!