Hyvää tietää

Siirry varaamaan lippuja  Lipunhinnat ja lisätietoa  Hyvä tietää -osio

Tervetuloa Vahtistenmäelle!

On mahtavaa, että olet päättänyt tulla katsomaan esitystämme tänä kesänä! Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon aina pysäköinnistä loppuaploodeihin asti.

Ystävällinen henkilökuntamme (tunnistat meidät Lumikki t-paidoista) auttaa sinua tarvittaessa. Jos et löytänyt vastauksia kysymyksiisi tältä sivulta, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soittamalla numeroon 0400 699 057.

lumikki ja seitsemän kääpiötä

Esityksen kesto on n. 2 tuntia (sis. 20min väliajan). Esityksen suositusikäraja on vähintään 4-vuotta.

Alle 4-vuotiaat pääsevät vanhemman sylissä ilmaiseksi. Jos esityksen katsominen keskeytyy itkun tai jonkin muun ongelman vuoksi, voi lipun vaihtaa lippuluukullamme toiseen esitykseen.

Pysäköinti

Parkkipaikka sijaistee Sauvon kunnanviraston edessä olevalla nurmikentällä osoitteessa Vahtistentie 5, 21570 Sauvo. Selkun iloiset pysäköintimiehet ohjaavat sinut teatterin parkkiin. Parkkipaikalta on suora ohjeistus teatterin lippuluukulle.

Lippuluukku

Teatterin lippuluukku aukeaa tunti ennen esityksen alkua. Luukulta voit lunastaa varaamasi liput tai ostaa liput päivän esitykseen. Huomioithan, että jos esitys on loppuunvarattu, otamme sinut jonoon, kunnes kaikki lipun varanneet ovat saapuneet. Yritämme kuitenkin aina saada kaikki mahtumaan. Parhaiten varmistat paikkasi varaamalla liput etukäteen joko netistä tai puhelimella numerossa 0400 699 057.

Maksaessasi liput saat mukaasi ilmaisen käsiohjelman. Lippuluukun vieressä on myös myynnissä kahvilippuja. (lisätietoa kahvilipuista alla)

perhelippupaketti

Tänä vuonna otamme käyttöön uuden perhelippupaketin, jonka kanssa kaksi aikuista ja kaksi lasta pääsevät esitykseen yhteishintaan 60,00 €. 

RYHMÄVARAUS

Jos haluat varata lippuja suuremmalle ryhmälle kuin 20 henkilöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä puhelimitse 0400 699 057. Voit myös pyytää meitä lähettämään tarjouksen sähköpostitse lähettämällä tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeellamme.

Maksuvälineet

Teatterissamme maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät luotto- ja pankkikortit sekä Smartum-kulttuurisetelit.

Kahvio ja kahviliput

Kahvilipun avulla jonottaminen sujuu vikkelästi! Ostamalla kahvilipun (5,00 €) lippuluukulta ennen esityksen alkua, saat valita vapaasti mieleisesi juotavan (kahvi/tee/mehu) ja päivän leivonnaisen (makea/suolainen). Lipun voi käyttää kahvion auetessa puoli tuntia ennen esityksen alkua tai esityksen väliajalla. Kahviossamme on saatavilla juotavaa, leivonnaisia, makeisia ja muuta naposteltavaa jokaiseen makuun — kahvilipulla tai ilman!

Kesäteatterimme tunnetaan jokavuotisista käsinpainetuista kesäteatteri t-paidoista, joita voit ostaa kahviosta 15 € kannatushintaan.

Kaikki leivonnaisemme ovat laktoosittomia. Kahviostamme saa myös gluteenittomia väliaikatarjoiluja. Muistathan mainita asiasta.

wc tarvittaessa

Vahtistenmäeltä löytyy tarvittaessa WC Vahtisten vanhan koulurakennuksen oikeassa reunassa. Pihalla on selkeät opasteet WC:n löytämiseen.

Ennen esitystä

Katsomon molemmilla reunoilla on mahdollisuus lainata istuinalustoja penkin pehmikkeeksi. Muistathan sulkea mobiililaitteesi esityksen ajaksi. Esityksen kaikenlainen taltiointi on kielletty. (näyttelijöistä ja lavasteista voi ottaa kuvia näytöksen jälkeen) Sateen yllättäessä kahviostamme voi ostaa sadeviittoja. Huomioithan, että sateenvarjon käyttö on kielletty.

Katsomo

Kesäteatterilla on 180 paikkainen, numeroimaton katsomo, jonka ylärivissä on selkänoja. Katsomoon pääsee ensimmäisen soiton jälkeen (normaalisti noin kymmenen minuuttia ennen esityksen alkua) katsomon molemmilta puolilta. Teatteriin kannattaa varata mukaan kelin mukainen vaatetus, sillä sateen sattuessa sekä näyttelijät, että katsojat saavat nauttia raikkaasta Suomen kesästä. (katsomo ei ole katettu)

Esteettömyys

Katsomon oikeasta reunasta on esteetön kulku katsomoon. Pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomon edessä. Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, tulee liput varata suoraan puhelimitse lipunmyynnistä numerosta 0400 699 057. Näin saat parhaan mahdollisen palvelun.

Lipunmyyntimme ohjeistaa mäelle saapumisessa tarpeen mukaan.

Lahja näyttelijälle

Jos haluat tuoda näyttelijälle tai muulle työryhmän jäsenelle kiitoksen, voi lahjan jättää lipunmyyntiin tai kahvioon nimikortilla varustettuna, josta henkilökuntamme tuo sen esityksen kumarruksiin. Jos kuitenkin haluat viedä lahjasi itse, voit viedä sen näyttelijöiden saavuttua toisiin kumarruksiin.

Palaute

Mielipiteesi ja kokemuksesi on meille tärkeää. Palautteen lähettäminen onnistuu helpoiten yhteydenottolomakkeellamme. Toivottavasti viihdyit seurassamme!

Ongelmatilanteen sattuessa

Unohtuiko jotain katsomoon tai onko avaimesi tippunut mäelle esityksen aikana. Henkilökuntamme palvelee ja neuvoo sinua esityksen jälkeen paikanpäällä tai numerossa 0400 699 057. Löytötavarat ovat noudettavissa sovittuna aikana Vahtistenmäeltä.

Alle 4-vuotiaat pääsevät vanhemman sylissä ilmaiseksi. Jos esityksen katsominen keskeytyy itkun tai jonkin muun ongelman vuoksi, voi lipun vaihtaa lippuluukullamme toiseen esitykseen.